gondolatok
találkozása

következő klub

2021. február 17.
nemzetközi piacra lépés lehet kitörési pont válság idején?

év tapasztalat

óra szakmai előadás

inspiráló rendezvény

résztvevő

A K&H családi vállalatok klubot öt éve indítottuk el és azóta is minden évben négy alkalommal rendezzük meg. A célunk az volt, hogy egy olyan bensőséges környezet mellett tudjanak a családi vállalatok tulajdonosai egymástól és szakmai előadóktól inspirálódni, ahol teljesen nyíltan beszélhetnek mind a családi, mind pedig a céges kihívásaikról, sikereikről. A klubon ezért kizárólag családi vállalatok tulajdonosai és családjaik vesznek részt, hogy valóban az őket foglalkoztató problémákra, kérdésekre nyújthassunk megoldást és nyílt, bensőséges légkör alakulhasson ki.
Minden egyes klubon más és más olyan téma van a középpontban, mely a családi vállalatok adott kihívásaiban nyújt segítséget a generációváltás adó és jogi vonzataitól kezdve a HR megoldásokon át a családi vállalatok stratégia tervezéséig.
Minden egyes klubon más és más témát állítunk középpontba, a generációváltás adó és jogi vonzataitól kezdve a HR megoldásokon át a hosszú távú stratégiatervezésig.

A klub résztvevői 1mrd forint árbevételt meghaladó családi vállalatok tulajdonosai, melynek köszönhetően a hasonló céges háttérrel rendelkező vezetők hasonló kihívásokról tudnak beszélgetni.

nemzetközi piacra lépés lehet kitörési pont válság idején?

 

helyszín: online

időpont: 2021. február 17.

vendégeink

Gellért Balázs

Naturtex Kft.

Khán Norbert

Gyermelyi Holding Zrt. 

ifj. Fülöp Gábor

AgroSprint Zrt.

Vajda Attila

Vajda-Papír Kft.

Czafik Zsolt

Wellis Magyarország Kft. 

H. Szabó Zita

Autoflex-Knott Kft. 

Bacher János

Impetus Research Kft.

jelentkezz!

szeretnék jelentkezni a klubba!