gondolatok
találkozása

következő klub

2021. április 28.
optimalizálj, újíts, takarékoskodj! – avagy miért fontos a folyamatos fejlesztés?

év tapasztalat

óra szakmai előadás

inspiráló rendezvény

résztvevő

A K&H családi vállalatok klubot öt éve indítottuk el és azóta is minden évben négy alkalommal rendezzük meg. A célunk az volt, hogy egy olyan bensőséges környezet mellett tudjanak a családi vállalatok tulajdonosai egymástól és szakmai előadóktól inspirálódni, ahol teljesen nyíltan beszélhetnek mind a családi, mind pedig a céges kihívásaikról, sikereikről. A klubon ezért kizárólag családi vállalatok tulajdonosai és családjaik vesznek részt, hogy valóban az őket foglalkoztató problémákra, kérdésekre nyújthassunk megoldást és nyílt, bensőséges légkör alakulhasson ki.
Minden egyes klubon más és más olyan téma van a középpontban, mely a családi vállalatok adott kihívásaiban nyújt segítséget a generációváltás adó és jogi vonzataitól kezdve a HR megoldásokon át a családi vállalatok stratégia tervezéséig.
Minden egyes klubon más és más témát állítunk középpontba, a generációváltás adó és jogi vonzataitól kezdve a HR megoldásokon át a hosszú távú stratégiatervezésig.

A klub résztvevői 1mrd forint árbevételt meghaladó családi vállalatok tulajdonosai, melynek köszönhetően a hasonló céges háttérrel rendelkező vezetők hasonló kihívásokról tudnak beszélgetni.

optimalizálj, újíts, takarékoskodj! – avagy miért fontos a folyamatos fejlesztés?

 

helyszín: online

időpont: 2021. április 28.

vendégeink

Dr. Németh Balázs

Kvalikon Kft.

Tóth Sándor

Pikopack Zrt.

Bíró Zoltán

Ferzol Lemezmegmunkáló Kft.

Boross Dávid

Oázis Kertészet

Dr. Szabó Viktor

Bold Agro Kft.

jelentkezz!

szeretnék jelentkezni a klubba!